De Paște, Asociația Acasă în Banat pregătește pachete cu alimente pentru familiile din Caraș-Severin și Timiș

asoc acasa in banat dar din dar

Asociația Acasă în Banat demarează, pentru al treilea an consecutiv, campania „Dar din Dar“, dedicată persoanelor defavorizare din jude’ele Caraș-Severin și Timiș. „În condițiile actuale, prin scumpirea alimentelor de bază, dar și a condițiilor de trai, foarte multe familii nu reușesc să se descurce. Noi am decis să le dăm o mână de ajutor, mai ales că acum se apropie sărbătorile pascale. Campania „Dar din Dar“ este deja o tradiție pentru Asociația Acasă în Banat, de trei ani, înainte de sărbători, încercăm să ajutăm cât mai multe familii, oferindu-le nu doar alimente, ci și bucurie și speranță”, a declarat Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

Pachetele vor conține alimente de bază, conserve, produse de igienă, dar și câteva produse specifice sărbătorilor pascale. Prin această campanie, Asociația Acasă în Banat a ajuns până în prezent la peste 1.000 de familii din peste 100 de sate din județele Timiș și Caraș Severin. Pe lângă donațiile în bani, persoanele fizice și juridice pot contribui cu produse aflate în termen de valabilitate.

Asociația Acasă în Banat poate fi contactată pe pagina de Facebook sau la adresa de email acasainbanat@gmail.com. De asemenea, puteți face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei: Dar din Dar. Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801. Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801. SWIFT/BIC: BTRLRO22. Revolut: 0748918091. PayPal: acasainbanat@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + 13 =