Veşti bune pentru şoferii din Caraş-Severin. Reîncep lucrările la drumuri

reparatii drumuri asfaltare

Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Drumuri Caraş-Severin au anunţat în această dimineaţă că s-a dat ordin de reîncepere a lucrărilor sistate pe timp de iarnă pe patru tronsoane de drum din județ.

„Este vorba despre DJ 586 A, pe tronsonul Dognecea – Calina, unde se derulează lucrări de pietruire, DJ 572 Fizeș – intersecție DN 58 B, lucrări de pietruire, precum și DJ 582 și 582 A, unde se desfășoară lucrări de înlăturare a efectelor calamităților din 2018. De asemenea, în urma degradărilor cauzate de acțiunea materialului antiderapant și a precipitațiilor asupra stratului de asfalt, pe DJ 581 Reșița-Grădinari s-au efectuat stropiri succesive cu emulsie bituminoasă și criblură pentru acoperirea gropilor existente”, spune Mădălina Cotoc, purtătorul de cuvânt al DJD Caraş-Severin.

Cei din cadrul direcţiei precizază că în ultima perioadă s-a intervenit pe DJ 680A Sacu – Tincova unde s-au făcut lucrări de pietruire și DJ 587 Păltiniș – Rugi. Urmează și alte lucrări de întreținere curentă și periodică în vederea îmbunătățirii condițiilor de trafic rutier, în funcție de bugetul aprobat în acest an.