USR-PLUS nu mai dorește „renumerarea” membrilor ATOP

USR-PLUS și-a propus să oprească risipa din banii publici, eliminând indemnizațiile pentru membrii Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică (ATOP).

Considerând că membrii ATOP sunt remunerați de două ori pentru aceeași muncă, deoarece sarcina acestora este realizată deja de alte instituții precum Consiliul Județean, Poliția de Frontieră, Poliția Locală, Jandarmerie și de Inspectoratul pentru Situații de Uregnță, deputații USR-PLUS au depus marți, 13 aprilie 2021, o inițiativă legislativă pentru ca ATOP să-și desfășoare activitatea fără remunerarea membrilor ce o constituie.

În viziunea membrilor partidului, rolul pur consultativ al acestei instituții nu este un motiv pentru ca participanții ATOP să folosească banii din bugetul Consiliului Județean, acest fapt fiind considerat profund injust de către USR-PLUS.

Din cauza furiei exprimate pentru această nedreptate, reprezentanții USR-PLUS s-au exprimat: „Avem convingerea că ședințele ATOP Caraș-Severin vor fi organizate la fel de des și după ce membrii nu vor mai fi RENUMERAȚI”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 6 =