Romeo Dunca voia alianţă cu USR, aceştia i-au răspuns vineri: şi-au lansat candidaţii

candidati USR Plus

USR Caraș-Severin a organizat o manifestare modestă la Muzeul Locomotivelor cu Abur din Reșița, prin care și-au lansat candidații la Consiliul Județean și Consiliul Local Reșița, deși majoritatea acestor candidați nu au fost prezenți.

Au fost, totuși, acolo cei doi lideri ai Alianței USR Plus, Andrei Plujar și Daniel Toma, care sunt și principalii candidați ai formațiunii politice, greul revenindu-i lui Daniel Toma, liderul Plus Caraș-Severin, care îl va înfrunta pe Ioan Popa pentru scaunul instituției din Piața 1 Decembrie 1918, nr 1A, în timp ce Andrei Plujar se va înfrunta cu Romeo Dunca și Silviu Hurduzeu pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin.

Întrebat despre alianța propusă de Dunca, Plujar a spus că o alianță electorală cu PNL ar afecta foarte mult rezultatele Alianței USR Plus la consiliile locale şi cel județean, dar că va fi posibilă o alianță post-electorală cu PNL și cu Romeo Dunca.

Atât Plujar, cât și Toma și-au prezentat programul electoral, urmând ca, zilele următoare, să fie prezentate și listele de consilieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + two =