Un tânăr din Anina, dat dispărut de familie, a fost găsit mort în portbagajul mașinii personale

IMG 20230214 WA0004

Astăzi, reprezentanții IPJ au anunțat că politiștii cărășeni efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 35 de ani, care a plecat vineri, 10 februarie, de la domiciliul din orașul Anina și până în prezent nu a revenit. Câteva ore mai târziu, însă, Ioan Nicolae Busa a fost găsit mort în portbagajul mașinii sale, parcată în curtea unei instituții de învățământ universitar din Timișoara. Urmează a se stabili cauzele și împrejurările care au condus la decesul acestuia.

La data de 11 februarie, polițiști de la Poliția Orașului Anina au fost sesizați de către tatăl bărbatului, despre faptul că bărbatul a plecat în ziua de vineri, la ora 8, spre municipiul Reșița, la o ședință de lucru, urmând să plece ulterior la Timișoara, în interes de serviciu. Ultima dată când familia a vorbit telefonic cu bărbatul a fost în ziua de vineri, în jurul orei 22, acesta spunându-le că se află încă în Timișoara.

Medic veterinar în Anina, și-ar fi administrat anumite substanțe, la fața locului fiind găsite câteva fiole. Se pare că acesta a mai avut în trecut o tentativă de suicid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 3 =