Șoferii filmați circulând pe tronsonul de drum închis de la Berzasca au fost amendați

drum inchis berzasca e1675416222271

În urma imaginilor surprinse pe tronsonul de drum închis de la Berzasca, în care apar mai mulți șoferi care circulă în zonă, polițiști au demarat cercetări, astfel că identificat doi conducători auto care nu au respectat semnificația indicatoarelor rutiere care interzic accesul pe DN 57.

Cele două persoane au fost sancționate contravențional, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce, pentru 60 de zile. Aceeași sancțiune contravențională va fi aplicată și persoanei al cărei autoturism apare în imaginile postate în spațiul public, în timp ce se deplasa în zona respectivă, fiind demarată procedura de stabilire a identității conducătorului auto în cauză. 

Vă reamintim că DN 57 rămâne închis în zona Berzasca, până la redeschiderea în siguranță a circulației pe acel segment. Până la anunțarea unor noi măsuri, se circulă în continuare deviat pe ruta: DN 6 Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 – Moldova Nouă. 

Polițiștii rutieri desfășoară în continuare activități de patrulare în zonă pentru prevenirea producerii unor evenimente nedorite. Nerespectarea interdicției temporare de circulație instituite pe un anumit segment de drum public se sancționează cu amenzi cuprinse între 870 și 1160 de lei și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 60 de zile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 14 =