Acțiuni rutiere pentru siguranța pietonilor și a transportului de persoane în Caraș-Severin

transport politisti e1675416247697

Zilele trecute, polițiștii cărășeni au desfășurat acțiuni pentru verificarea modului în care pietonii respectă normele rutiere și pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane.

Acțiunile au avut ca scop combaterea indisciplinei pietonale și verificarea legalității transporturilor de persoane, fiind verificate documentele necesare efectuării transportului public de persoane de către operatorul de transport, valabilitatea inspecției tehnice periodice a autovehiculului, precum și respectarea de către conducătorii auto a normelor rutiere.

Pentru abaterile constatate fost aplicate 136 de sancțiuni contravenționale, 63 de pietoni au fost sancționați pentru traversare prin locuri nepermise și alte abateri și 22 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pe linia transportului de persoane.

Scopul acțiunilor a fost unul de prevenire și combatere, polițiștii urmărind totodată conștientizarea conducătorilor auto și a celorlalți participanți la trafic în privința respectării normelor rutiere, pentru creșterea siguranței rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 9 =