Un bărbat din Timiş şi-a pierdut viaţa la Ştinăpari, într-o exploataţie forestieră

chainsaw husqvarna 562

Poliţiştii din Moldova Nouă au fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost lovit în zona capului de o creangă, pe un drum forestier din apropierea satului Știnăpari.

Alina Boieru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin spune că din primele cercetări, s-a stabilit faptul că bărbatul de 40 de ani din judeţul Timiș a desfășurat activități de exploatarea forestieră, împreună cu alte persoane, fiind angajat ca drujbist la o societate comercială care exploata material lemnos în zona respectivă. Din nefericire, în urma rănilor severe, bărbatul şi-a pierdut viaţa, iar corpul acestuia a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă”, a mai aprecizat Boieru.