Un bărbat din Timiș a fost reținut de polițiștii din Caransebeș pentru tâlhărie calificată

talharie

Polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare din Caransebeș au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș, bănuit că i-ar fi smuls portofelul unui călător aflat într-un compartiment de tren, apoi l-ar fi agresat fizic și ar fi coborât din tren.

Victima, un bărbat de 56 de ani din județul Hunedoara, se deplasa cu trenul pe ruta Caransebeș-Timișoara și ar fi fost deposedat de portofelul în care avea o sumă de bani, fiind lovit cu pumnul în zona feței. 

„În urma verificărilor efectuate, în scurt timp, polițiștii au identificat pe raza localității Constantin Daicoviciu, un bărbat de 34 de ani din județul Timiș, bănuit de săvârșirea faptei, asupra căruia a fost găsită suma de 470 de euro. 
Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei și tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate“, a declarat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × two =