Poliţiştii cărăşeni au întocmit mai multe dosare penale pentru şoferii care s-au urcat băuţi la volan

amenzi

Zilele trecute, poliţiştii cărăşeni au întocmit mai multe dosare penale unor şoferi care au încălcat grav legislaţia rutieră. Astfel, polițiștii din Topleț au oprit pentru control, pe raza localității, un autoturism condus de un bărbat din Mehadia, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat că avea o alcoolemie de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Mai mult decât atât, numărul provizoriu de înmatriculare al autovehiculului nu mai era valabil din luna septembrie  2020.  Un alt caz a fost cel al unui şofer oprit în Plugova pentru control. În urma cercetărilor a reieşit că bărbatul figura cu dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. 

Alte două dosare au fost încomite unui bărbat din comuna Vrani care conducea un autoturism pe strada Spitalului din Oraviţa, având o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în Grădinari a fost depistat în trafic un şofer din Naidăş care a consumat substanțe psihoactive.  Reamintim că şoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice riscă să își piardă libertatea, dacă sunt depistați în trafic cu o îmbibație de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. Pe timpul cercetărilor, permisul de conducere este reținut fără drept de circulație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 3 =