Ultima săptămână pentru depunerea proiectelor destinate IMM-urilor din Regiunea Vest

Sediu ADR Vest e1636474202746

În această perioadă ADR Vest preia cererile de finanţare în cadrul noului apel de proiecte pentru susținerea IMM-urilor. Proiectele mai pot fi depuse, prin aplicația MySMIS, până luni, 30 noiembrie, ora 12.00, când se încheie perioada de depunere.

Firmele din Regiunea Vest beneficiază de o alocare financiară de 17.655.000 de euro în cadrul apelului aferent Axei Prioritare 2 a POR 2014-2020, Prioritatea de Investiții 2.2. – „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor” (PI 2.2 – IMM, Apelul 2020).

Cei de la ADR Vest spun că pot accesa aceste finanţări întreprinderile mici și mijlocii din mediul urban, inclusiv sate aparținătoare de orașe, sau întreprinderile mijlocii din mediul rural, iar investițiile eligibile finanțabile vizează construirea, extinderea spațiului de producție/ prestare servicii, respectiv dotarea cu active corporale și necorporale.

„Vă reamintim totodată, că, pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari, Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru POR 2014-2020 în Regiunea Vest, a realizat broșura „Finanțări nerambursabile pentru întreprinderile mici și mijlocii – Cum pregătești un proiect de succes”. Broșura poate fi consultată pe site-ul ADR Vest: https://adrvest.ro/wp-content/uploads/2020/10/Brosura-PI-2.2-IMM-ADR-Vest.pdf“, se arată în comunicatul emis de ADR Vest.

De asemenea, Helpdesk-ul ADR Vest (e-mail helpdesk@adrvest.ro / tel. 0256-491.923) le stă la dispoziţie tuturor celor care doresc informaţii suplimentare cu privire la finanţările nerambursabile disponibile în cadrul Regio-POR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − thirteen =