Tinerii artişti din Caraş-Severin sunt aşteptaţi la „StudentFest” Timişoara

55901957 2373385152695079 2921828391332085760 n

„StudentFest” este cel mai mare festival studenţesc de artă şi cultură din România, iar ediţia din acest an se va desfăşura, în perioada 11-20 mai, la Timişoara. Organizatorii au prelungit perioada de înscriere până în data de 15 aprilie.

Festivalul oferă tinerilor artişti cu vârstele cuprinse între 14 şi 35 de ani, oportunitatea de a da frâu liber imaginaţiei şi spiritului artistic, într-un mediu cu mulţi tineri dornici de a crea, de a experimenta şi de a se dezvolta. Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), a pregătit opt secţiuni pentru participanţi, arte urbane, vizuale, dans, design vestimentar, foto-video, literatură, muzică și teatru.

„Festivalul își urmărește de la ediție la ediție scopul de a promova tinerii artiști și de a dezvolta continuu mijloace de promovare ale acestora. Anul acesta, ne propunem lansarea unei platforme de promovare a artiștilor care să funcționeze la nivel național. Astfel, ne dorim să ajungem la cât mai mulți tineri ce creează artă, dar nu au avut încă oportunitatea de a se lansa sau de a-și expune, chiar și online, creațiile!”, spune Loredana Luțescu, coordonator general al evenimentului.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul www.studentfest.rosau pagina de de socializare https://www.facebook.com/studentfest.ro.