Peste 5.000 de tineri sunt aşteptaţi la Reşiţa pentru festivalul „Bucurie în mișcare”

skate

Reşiţa va găzdui în perioada 1-2 iunie, mai multe atelierele sportive, comepetitionale și de creație dedicate comunității din oraş. Astfel, sâmbătă, 1 iunie, de la ora 16, în centrul civic al Reşiţei are loc competiția de skate, unde vor avea loc şi demonstrații executate de cei mai reprezentativi skateri din țară. La competițe se pot înscrie cei pasionați de acest sport începând cu ora 14, la standul amenajat pentru înscrieri în apropierea parcului de skating din centrul civic al Reșiţei.

Asociația 11even, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale și Kaufland România, a partenerului local GLT Arcus Reșița și a primăriei reșițene, va facilita participarea unui număr de aproximativ 5.000 de tineri din Reșița și nu în ultimul rând vor beneficia de acest proiect și un număr mare de copii din mediul rural din județul Caraş-Severin.

„Pentru că ne dorim să avem un festival foarte frumos pentru copiii, tinerii și comunitatea reșițeană, vom face echipă cu Universitatea Eftimie Murgu, Palatul copiilor din Reșița, ISJ Caraş-Severin, Crucea Roșie, cluburile sportive si cluburile de dansuri din Resita”, au declarat oragnizatorii evenimentului.