La Caransebeş s-a semnat recepţia pentru lucrările de pe Strada Ardealului. Firma Strabag acordă o garanţie de trei ani

marcaje_1

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute miercuri, 27 iulie, primarul Caransebeşului, Felix Borcean, a vorbit despre câteva probleme legate de circulaţia din municipiu. Şi cum cea mai recentă operaţiune în acest sens este trasarea marcajelor rutiere pe străzile Ardealului şi Mihai Viteazu, edilul a spus că ele nu au fost realizate mai devreme deoarece nu se făcuse recepţia lucrărilor executate pe Ardealului.

„Străzile arată mult mai bine aşa şi nici nu a costat atât de mult operaţiunea. Atât în ceea ce priveşte covorul asfaltic, cât şi marcajele, preţul ar face invidioase multe administraţii. Au fost negocieri. De exemplu, la marcaje am plătit un preţ cu jumătate mai mic decât cel cu care s-au făcut marcajele anterioare, în Caransebeş, cu o altă firmă, în condiţiile în care toate preţurile au crescut. Actualul director al Serviciului Public de Întreţinere şi Reabilitare a căutat foarte atent, şi, deci, şi lucrarea a fost executată mult mai bine calitativ. E suficient să vezi vechile treceri de pietoni, tot cu roşu, pentru că aşa ni le-am dorit, cum sunt executate, în comparaţie cu cele de pe Str. Ardealului, şi se observă diferenţe enorme, atât de estetică, cât şi de tehnică de executare. Noi suntem mulţumiţi de lucrarea care a fost executată pe Str. Ardealului. A fost semnată şi recepţia cu firma Strabag, avem o garanţie de trei ani, dacă nu mă înşel, şi, oricând vor apărea probleme, cei de la Strabag ne-au asigurat că vor veni să le remedieze”, a spus Felix Borcean.

Referitor la pistele de biciclete, edilul a declarat că ele nu vor avea traseu pe Str. Ardealului decât parţial, în Pipirig, după care vor avea trasee pe străzile adiacente, proiectul fiind deja făcut şi aprobat la faza Studiu de Fezabilitate şi Documentaţie şi Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + five =