Tânără găsită moartă în pădure, întinsă lângă maşina sa! Procurorii aşteaptă rezultatul necropsiei

CRIMA PADURE OPTASI

O tânără în vârstă de 29 de ani a fost găsită moartă în cursul zilei de ieri, într-o zonă în care nu avea ce căuta. Mai precis, pe un drum forestier situat între localităţile Reşiţa şi Secu.

Surse din cadrul anchetei spun că de, fapt, tânăra locuia cu fratele şi părinţi în Italia şi venise în vizită la rude. De fapt, aceştia au fost cei care au sesizat dispariţia fetei de acasă, la sfârşitul săptămânii.

Cadavrul a fost descoperit întâmplător, femeia fiind întinsă pe jos, lângă o maşină, prezentând o lovitură la cap, dar până nu se va pronunţa medicul legist nu se poate spune dacă rana a cauzat sau nu decesul.

În comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin se spune că: „În data de 22.04.2019 la Parchetul de lângă Tribunalul Caraş-Severin s-a înregistrat dosarul penal nr. 259/P/2019, constând  în aceea că se efectuează cercetări  cu privire la împrejurările în care a decedat numita S.A.C, în vârstă de 29 de ani din Reşiţa, al cărei cadavru a fost găsit pe un drum forestier la 3 km ieşire din Reşiţa, spre localitatea Secu. Cauza decesului urmează a fi stabilită cu ajutorul medicului legist din cadrul SJML Caraş-Severin.

Organele de urmărire penală efectuează cercetări pentru lămurirea situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs decesul“.