Bullying la Caransebeș: o tânără a fost agresată de alte două colege

bullyng

Polițiști caransebeșeni au deschis un dosar de cercetare după ce s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în urma vizualizării unor imagini video apărute pe o rețea de socializare, în care o minoră este agresată fizic de alte două.

Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin spune că ieri, în jurul orei 10.00, în pauza dintre orele de curs, cele trei minore de 15 și 16 ani, eleve ale unui liceu din Caransebeș, s-au deplasat împreună în afara unității de învățământ. În parcarea de pe strada Ștefan Herce, pe fondul unor discuții în contradictoriu, una dintre tinere, de 15 ani, a fost agresată fizic de celelalte două, fiind lovită cu palmele peste față.

„Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. De asemenea, au fost informate conducerea unității de învățământ și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor, situația fiind monitorizată în continuare de către polițiști“, a mai adăugat Boeru.

Notă – Conform Wikipedia, bullying-ul este „definit ca fiind un comportament ostil/de excludere și de luare în derâdere a cuiva, de umilire. Cuvântul bullying nu are o traducere exactă în limba română, însă poate fi asociat cu termenii de intimidare, terorizare, brutalizare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

16 + four =