Se refac trotuarele la Caransebeș

felix trotuare

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, a semnat, recent, la București, contractul de finanțare pentru proiectul „Modernizare și extindere trotuare în Caransebeș”, finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Valoarea totală a obiectivului de investiții (cu TVA) este de 14,1 milioane lei, din care valoarea de la bugetul de stat prin PNI (cu TVA) este de 11,3 milioane lei, iar valoarea finanțată de la bugetul local și din alte surse de finanțare (cu TVA) este de 2,7 milioane lei.

Vor fi refăcute în întregime sau extinse trotuarele de pe nouă străzi, respectiv de pe Calea Severinului, Romanilor, Traian Doda, Cetății, Potocului, Gării, Traian, Căpitan Iancu Temeș și Poiana.

Tot pe „Anghel Saligny” se așteaptă semnarea contractului pentru un alt proiect aprobat – „Modernizare străzi în municipiul Caransebeș – I”, în valoare de 13,,6 milioane lei pentru străzi care nu sunt asfaltate sau unde lucrările de introducere/schimbare a rețelei de apă/canal au fost realizate: Vârful Pietrei, Corneliu Baba, I. C. Brătianu, Pipirigul Mare, Zăganului, Valea Cenchii, Râul Alb (Loturi tineri), Tudor Vladimirescu, Țarinei (între blocuri) și Teiușului, ne-a informat Primăria municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × three =