Schimbări în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Reșița

consilieri cj

Managementul Spitalului Județean Reșița a fost din nou motiv de ceartă în Ședința de ieri a Consiliului Județean Caraș-Severin, pe ordinea de zi fiind introduse, în regim de urgență, trei proiecte legate de Consiliul de Administrație al intituției spitalicești.

Așadar, liberalii Mircea Teodorescu și Ovidiu Chimigeriu și-au prezentat demisia din CA, astfel că, în urma votului consilierilor, Viorel Lolea și Florentina Drăgan i-au înlocuit pe cei doi.

Romeo Dunca, președintele CJ a ținut să explice faptul că proiectele au fost introduse în regin de urgență pentru că este necesară „întreruperea dezastrului de la spital, unde este o conducere catastrofală”. Din opoziție, Ioan Crina a cerut explicații în ceea ce privește urgența, în situația în care cea mai recentă ședință a CA având loc în urmă cu câteva zile. „Dumneavoastră vreți să schimbați managerul de la spital, vreți să faceți din trei în trei zile ședință de Consiliu de Administrație, v-ați dat seama că hotărârea CA este nulă și acum folosiți o instituție publică ca să îndepliniți dumneavostră nu știu ce tâmpenii aveți în cap. Unde este urgența?”, a precizat Crina.

Mai mult decât atât, consilierul Caius Diaconescu, fost membru al Consiliului de Administrație al Spitalului a cerut respectarea protocolului ca în acel CA al Spitalului să fie câte un reprezentant al fiecărui partid, să fie respectat algoritmul politic, conform codului administrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + seventeen =