Se redeschide Cinematograful Dacia din Reşiţa! (UPDATE)

cinema dacia

După o lungă perioadă de timp în care iubitorii de film din Reșița nu s-au mai putut bucura de vizionarea unui film la cinema, cinematograful Dacia fiind închis din cauza restricțiilor aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, iată că astăzi apare o veste bună.

Cinematograful Dacia va fi redeschis începând cu data de 29 ianuarie! Reprezentanţii Cinematografului Dacia anunță că în curând vor da detalii și informații despre program, stabilind conduita necesară, având în vedere că încă ne aflăm în contextul pandemic.

UPDATE, 28 ianuarie, ora 11.00

Totuşi, cinematograful Dacia nu se redeschide!

În ciuda faptului că municipiul Reșița are o incidență de 2,8 în ceea ce privește cazurile confirmate de COVID-19, Comitetul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin nu a aprobat deschiderea Cinematografului Dacia. Reprezentanții cinematografului spun că speră ca până săptămâna viitoare să scadă și mai mult numărul cazurilor și să poată primi undă verde pentru redeschidere.

„Ne pare rău pentru conjunctura nefericită în care ne aflăm, dar municipiul Reșița rămâne în scenariul roșu până (cel puțin) pe 3 februarie (restaurantele, cafenelele, sălile de cinematograf / spectacole rămân închise)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × two =