Se oprește apă în mai multe cartiere ale Reșiței

În urma unei avarii majore la aducțiunea principală care alimentează cu apă potabilă cartierele Govândari, Câlnic, Moniom, strada Timișoarei, Triaj și Țerova, Societatea Aquacaraș va sista alimentarea cu apă mâine, 17.11.2023, între orele 09.00 și 18.00, în TOATE cartierele menționate mai sus.

„Echipa de intervenție Aqua Caraș SA a început de astăzi pregătirile necesare pentru ca oprirea furnizării apei să fie cât mai scurtă. Intervenția este îngreunată de situația din teren. Se excavează la o adâncime de 15 m, printre resturile de materiale de construcții, moloz și zgură depuse în timpul construirii uzinei cocsochimice. Din cauza adâncimii la care se lucrează, a fost necesar un interval de 5 zile pentru identificarea avariei“, au transmis reprezentanții Aquacaraș.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona afectată. „Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Dispeceratul Central Aquacaraş SA, la telefon: 0255215643 sau 0766341274. Ne cerem scuze consumatorilor pentru disconfortul creat“, au mai precizat cei d ela Aquacaraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 1 =