Două noi contracte de modernizare a rețelelor de apă potabilă și canalizare au fost semnate de AquaCaraș

aqua noi contracte

Două noi contracte de modernizare a rețelelor de apă potabilă și canalizare au fost semnate ieri, 1 februarie, de societatea AquaCaraș, ]nsumând investiții de 77,606,834.20 lei în localitățile Teregova și Reșița.

Este vorba despre Contractul de lucrări CS-CL-02 – ”Reabilitarea şi extinderea facilităţilor de captare, înmagazinare, de tratare apă şi a conductelor de aducţiune în Teregova” și Contractul de lucrari CS-CL5 „Extinderea și reabilitarea rețelelor de distribuție a apei și a rețelelor de canalizare în Reșița 1”, în cadrul căruia se vor realiza lucrări la Stația de Tratare apă potabilă (deferizare -demanganizare) și , 2 rezervoare de înmagazinare V=300mc, drum de acces și frontul de captare (L 1.250m) și se vor executa nouă foraje și conductă nouă de aducțiune.

Ofertantantul declarat câștigător este Asocierea S.C. PROTECNO S.R.L. – S.C. PAVAJ GRUP S.R.L. (subcontractant S.C. STADIELCO S.R.L.) iar valoarea propunerii financiare câștigătore are valoarea de 15.281.235,45 Lei fără TVA.

Pentru Reșița, contractul cuprinde urmatoarele investitii: extinderea și reabilitarea conductelor de distributie a apei – 18.487 ml; stații de pompare noi – 3 buc; extinderea și reabilitarea rețelelor de canalizare – 28.975 ml. Ofertant declarat castigator este Asocierea S.C. EUSKADI S.R.L. – HYDROSTROY A.D. (subcontractanți S.C. EUSKATEL S.R.L. și S.C. ELECTROGLOBAL S.A.) iar propunerea financiară câștigătoare are valoarea de 62.325.598,82 Lei fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 4 =