7,5 milioane de euro pentru dotarea cu utilaje și echipamente operaționale a societății Aquacaraș

aquacaras contract

Gheorghe Filipescu, directorul societății Aquacaraș SA, a semnat recent un contract de furnizare de utilaje și echipamente operaționale, în valoare de 7,5 milioane de euro. Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în județul Caraș-Severin.

În cadrul acestui proiect societatea va fi dotată cu 86 de utilaje și echipamente noi. Acestea vor deservi toate punctele de lucru din județ, astfel scurtând timpi de răspuns pentru remedierea avariilor. Totodată, va crește calitatea serviciilor oferite către cetățeni iar societatea va avea capacitatea de intervenție pentru rezolvarea situațiilor complexe, fără să apeleze la furnizori externi, lucru ce duce la scăderea cheltuielilor operaționale.

„Scopul acestei proceduri de achiziție publică este cumpărarea, instalarea, punerea în funcțiune, instruirea personalului pentru 86 de utilaje și echipamente. Dăm ordinul de începere astfel încât Aquacaraș să aibă tot ceea ce-i trebuie pentru a-și desfășura activitatea în condiții și mai bune, pentru a îmbunăți semnificativ serviciile pe care noi le prestăm. Fiecare punct de lucru va avea cinci utilaje specifice, și asta cât de repede, până la sfârșitul acestui an”, a declarat Gheorghe Filipescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × three =