Șapte jucători noi la CSM Reșița

Șapte jucători noi la CSM Reșița

Reprezentanții CSM Reșița au anunțat că șapte jucători noi s-au alăturat clubului din Valea Domanului. Unul dintre ei este Raul Hreniuc – fundaș central, în vârstă de 24 de ani. Hrenciuc a evoluat la echipe precum CS Universitatea Craiova, FC Argeș și Dacia Mioveni. Amir Jorza, de 22 de ani, va juca pe poziția de mijlocaș central. Acesta a evoluat la UTA Arad, Rapid București.

Cel de al treilea jucător achiziționat de clubul reșițean este Nicușor Fota – fundaș stânga, în vârstă de 24 de ani, care a jucat pentru Concordia Chiajna și Rapid București. În vârstă de 27 de ani, Marius Avram va juca pe poziția de fundaș central. El a mai evoluat la CS Afumați, FC Universitatea Craiova.

Un alt jucător este Vali Munteanu – mijlocaș dreapta, în vârstă de 31 de ani. Acesta a evoluat la echipe precum FC Universitatea Craiova, Dunărea Călărași, Pandurii Târgu-Jiu. Sebastian Velcotă – atacant, în vârstă de 23 de ani, a venit de la Pandurii Târgu-Jiu, iar Micu Sebastian – portar, în vârstă de 20 de ani, a sosit de la Rapid București sub formă de împrumut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × four =