S-a speriat de poliţişti şi a intrat cu maşina pe arătură

poliţişti

În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 4.30, la ieşirea din Caransebeş spre Zerveşti, poliţiştii au sesizat faptul că un şofer circula cu maşina haotic, moment în care au pornit în urmărirea autovehiculului, cu autospeciala din dotare, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Şoferul şi-a continuat călătoria, dar adecis să calce şi pedala de acceleraţie iar la un moment dat acesta a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat pe un teren agricol.

„La volanul autoturismului a fost identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat de 30 de ani din Turnu-Ruieni, care emana vapori de alcool în aerul expirat, motiv pentru care i s-a solicitat să accepte testarea cu aparatul etilotest, acesta refuzând categoric. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeș, unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, spune Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii spun că bărbatul era singur în mașină și nu a suferit vătămări corporale, fiind înregistrate doar avarii minore ale autovehiculului. Cercetările continuă cu privire la comiterea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.