Romeo Dunca: „Întregul drum până la Moldova Nouă va intra în modernizare începând cu anul viitor“

Romeo Dunca: „Întregul drum până la Moldova Nouă va intra în modernizare începând cu anul viitor“

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Caraș-Severin, Romeo Dunca, drumul până la Moldova Nouă va intra în modernizare începând cu anul viitor. Declaraţia vine după ce în mediul virtual au apărut mai multe imagini cu tronsonul Oraviţa-Sasca Montană, dar şi Socolari și Ilidia.

„Inteleg şi regret nemulţumirile cetățenilor legate de acest drum. De zeci de ani nu a suferit intervenții serioase. Reparații nu sunt posibile din două motive. Cel mai important e ca întregul drum până la Moldova Nouă va intra în modernizare începând cu anul viitor. A fost desemnat câștigătorul pentru proiectare iar termenul de elaborare a PT este de şase luni. Acest drum va deveni cel mai bun din județ. Răbdarea e singurul lucru ce ajută. Bani nu sunt pt alte reparații și oricum, chiar dacă ar fi existat nu s-ar investi aici pentru că tot asfaltul cu fundație cu tot va fi scos peste câteva luni. Ultimele rezerve financiare le folosim pentru a plomba drumuri care arată la fel sau mai rău şi care nu au şansa în viitorul apropiat de a putea fi modernizate. Din păcate toată delăsarea administratiilor din ultimii zeci de ani nu pot fi rezolvate în câteva luni. În acest caz proiectul de modernizare e început de cei din mandatul trecut, cu atât mai mult cu cât bugetul județean de la DDJ din acest an a fost cu 65% mai mic ca și cel de anul trecut“, a explicat Dunca.

1 thought on “Romeo Dunca: „Întregul drum până la Moldova Nouă va intra în modernizare începând cu anul viitor“

  1. Eu zic sa terminati tronsonul Gradinari prima data si pe urma sa va aruncati la altele. Tehnica asta de a incepe multe lucruri si de a termina putine nu e foarte promitatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × two =