Situaţia lucrărilor de apă şi canal de la Anina, sub supravegherea lui Romeo Dunca

anina aquacaras

Preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca, a efectuat ieri, o vizită de lucru la Anina, pentru a verifica situatia lucrărilor în curs la apă și canal. Acesta s-a întâlnit şi cu directorul Aquacaras, Gheorghe Filipescu, fostul primar Gheorghe Românu şi un reprezentant al firmei câştigătoare a execuţiei lucrărilor.

„Situatia dezastruoasă moștenită se îndreaptă pas cu pas. Toate cele trei lucrări au mulţi ani de întârziere. Contracte păguboase pentru oraş încheiate cu opt ani în urmă au fost abandonate de constructori. Fie nu au fost începute fie au fost realizate neconform. Au urmat apoi multiple licitații la care nu a fost interesat nimeni. În final, după actualizarea preţurilor s-a prezentat câte un singur ofertant. De care trebuie să ținem şi să facem plățile la timp. Pe traseul șantierelor situaţia e mulțumitoare. Utilaje bune, personal suficient şi progres vizibil. Țevile de apă şi canal sunt acoperite cu un pat suficient de nisip“, a concluzionat Romeo Dunca.

1 thought on “Situaţia lucrărilor de apă şi canal de la Anina, sub supravegherea lui Romeo Dunca

  1. La Bocșa, aceeași problemă că la Anina se tărăcănează de 3 legislaturi și nimeni nu face nimic. Este un dezastru pe străzile noastre din cauza canalizării începute în urmă cu cca.12 ani și stagnează în continuare. Dl.Romeo Dunca este la 2 pași de Bocșa, cunoaște oare situația ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × four =