Reşiţenii nevoiaşi din Mociur, Dealu Mare şi Câlnic au primit ajutor de la „Nevo Parudimos”

Reşiţenii nevoiaşi din Mociur, Dealu Mare şi Câlnic au primit ajutor de la „Nevo Parudimos”

Asociația Nevo Parudimos, împreună cu Primăria Reșița, au venit în ajutorul familiilor nevoiașe din Mociur, Dealu Mare și Câlnic.

În acest sens, voluntarii au dus reşiţenilor produse de igienă indispensabile în fața amenințării infecţiei cu noul virus. De asemenea, pentru a asigura o igienă optimă în rândul acestor familii cu posibilități reduse, au fost achiziționate 160 de ligheane, 160 săpunuri antibacteriene și dezinfectante.

,,Suntem conștienți cu toții că în situația actuală trebuie să fim o idee mai atenți la igiena noastră personală și a locului în care trăim. Fiecare dintre noi și-a achiziționat, cu siguranță, în ultimele zile fel de fel de soluții și materiale necesare menținerii unei igiene optime, lucru care nu a fost posibil și pentru aceste familii cu posibilități reduse. Tocmai de aceea, am decis să venim în ajutorul lor în acest sens”, explică reprezentanții Asociației Nevo Parudimos.

Produsele de igienă au fost distribuite de către membri ai Asociației Nevo Parudimos, voluntari ai asociației, precum și reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Reșița în toate cele trei cartiere, câte un pachet pentru fiecare familie în parte.

Comentarii