Voluntarii ATOR au făcut primele cumpărături în cadrul campaniei „Mâinile Bucuriei”

IMG 20200318 WA0006

Împreună cu tinerii din cadrul Asociației Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte și Asociației Guerrilla MC România, jandarmii cărăşeni au reușit astăzi să facă primele cumpărături necesare unei familii de vârstnici din Reşiţa.

Și jandarmii montani au oferit astăzi sprijinul unui bărbat în vârstă, venit din străinătate, care nu a putut să se deplaseze la magazin pentru a-și achiziționa cele necesare.

„Ca voluntari în cadrul campaniei, vom sta la dispoziția solicitanților și vom putea oferi ajutor cu plata urgentă a facturilor și achiziționarea de alimente de bază, medicamente și alte lucruri necesare”, a declarat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de jandarmi Caraş-Severin.

Reamintim că în această perioadă are loc campania de ajutorare a persoanelor vârstnice, în special a celor izolaţi la domiciliu, iar cei care doresc să beneficieze de astfel de servicii sau să sprijine o rudă aflată în grupa de risc, pot să contacteze voluntarii pe pagina de Facebook ATOR Banatul de Munte sau la numărul de telefon 0726.561.449 (Anita Radics, Președinte ATOR Banatul de Munte). 

.