La Caransebeș a fost lansat proiectul „Tineri voluntari pentru comunitate”

ATOR Caransebeș

Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, prin filiala sa din Caransebeș, a lansat, începând cu luna aceasta, proiectul „Tineri voluntari pentru comunitate”, destinat atât tinerilor din municipiul Caransebeș, cât și copiilor satele învecinate. Este vorba despre un proiect cofinanțat prin Corpul European de Solidaritate, care se va desfășura timp de 12 luni, în parteneriat cu mai mulți parteneri din comunitate.

Proiectul are ca scop organizarea unei serii de activități, cu caracter de voluntariat, ce își propune să ofere unui număr de 20 de tineri, care studiază la liceele din Caransebeș, oportunități de formare și de implicare, în calitate de voluntari, în viața comunității. Totodată, beneficiari ai acestui proiect sunt și 25 de copii, de la școlile din oraș, care se vor folosi de activitățile pe care cei 20 de voluntari le vor implementa, pe rând, pentru aceștia.

Scopul principal al acestui proiect este acela de a permanentiza activitățile de voluntariat și implicarea în comunitate, la nivelul Caransebeșului dar și a satului Iaz, prin Centrul de Tineret „Sf. Nicolae”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − 5 =