Primăria Lăpușnicu Mare contribuie la dotarea Secției de Ortopedie a spitalului reșițean

Primăria Lăpușnicu Mare contribuie la dotarea Secției de Ortopedie a spitalului reșițean

Spitalul Județean de Urgență din Resița a primit ieri din partea Primăriei comunei Lăpușnicu Mare o donație consistentă destinată Secției de Ortopedie. Astfel, a fost dotat blocul operator cu motoare chirurgicale, specifice activității în domeniu, urmând ca în cursul săptămânii să mai sosească și alte dotări pentru blocul operator.

„Generozitatea Primăriei comunei Lăpușnicu Mare nu poate fi decât prețuită cu atât mai mult cu cât, Spitalul Județean de Urgență din Resita, are sectii unice la nivelul județului și astfel, acestea deservesc întreaga populație a județului incepand cu Resita, continuând cu Valea Carasului, Tara Almajului, Valea Bistrei ori Clisura Dunării! Cu câteva săptămâni în urmă, spațiul blocului operator al Secției Ortopedie a intrat în renovare, acțiunile urmându-și cursul mai întâi prin acoperirea suprafeței cu vopsea epoxidică, iar acum cu motoarele chirurgicale necesare intervențiilor ortopedice. Desigur, nevoile există încă, dar împreună cu medicii Mircea Bona, Robert Vlăduțu și Mihai Dragoș, cei doi din urmă fiind cei mai noi medici ortopezi din Resita, un real câștig pentru unitatea sanitară, cu personalul medical mobilizat exemplar, lucrurile prind contur“, a declarat Alina Stancovici, managerul Spitalului Județean Reșița.

Stancovici a mai adăugat faptul că în întâmpinarea nevoilor Secției Ortopedie a venit și votul Consiliului Local al municipiului Reșița, săptămânile când a fost semnat un parteneriat cu Consiliul Județean Caraș-Severin, în vederea dotării cu aparatură modernă a aceleași secții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 2 =