PMP Caraș-Severin se alătură mișcării „Adoptă un salon”

Adoptă un salon

Staționarul III al Spitalului Județean de Urgență Reșița este cel în care s-au tratat pacienți cu afecțiuni respiratorii din tot județul Caraș-Severin. Desființarea lui nu putea fi privită decât ca o bătaie de joc la adresa celor care luptă pentru viața lor și care nu își permit tratarea afecțiunilor în alte județe sau în afara granițelor.

De aceea, filiala cărășeană a Partidului Mișcarea Populară a decis să se implice și să susțină cu bani acțiunea de modernizare a Spitalului Județean reșițean în cadrul campaniei „Adoptă un salon”, care are ca obiectiv renovarea Staționarului III.

„Tocmai din acest motiv, la fel cum am susținut și în plenul ședinței de Consiliu Județean de săptămâna trecută, salut cu mult respect inițiativa celor care au readaptat campania Adoptă un salon, implicând de această dată o întreagă clădire. Oameni cu suflet muncesc continuu pentru ca Staționarul III să nu moară, ci să își poată primi pacienții în condiții civilizate. O mână de ajutor le-am întins și noi, cei din PMP. Nu este o laudă, tocmai de aceea nu voi face publică o sumă, este doar un exemplu că oricine poate ajuta din multul sau puținul său la reclădirea sănătății sistemului sanitar din județ. Vă invit să fim din nou împreună pentru Caraș-Severin!”, a declarat Ionuț Popovici, liderul PMP Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fifteen − 1 =