Raul Cojocaru a câștigat marele premiu de 10.000 de euro al programului-pilot „Antreprenoriat în mișcare“

Raul Cojocaru

Proiectul „Move Mountains“ al lui Raul Cojocaru și a Cristinei Galescu este marele câștigător al programului pilot „Antreprenoriat în mișcare“, realizat cu sprijinul Decathlon și Primăria Reșița.

Raul are 24 de ani și a realizat conceptul „Move Mountains – Școala de schi & snowboard“, prezent pe Semenic, Văliug atât pe perioada sezonului rece cât și în sezonul estival cu ajutor căruia va promova Banatul Montan. Mai mult decât atât, tinerii au realizat și un magazin online cu produse gândite și produse în România. Cu finanțarea obținută, Raul Cojocaru își va extinde afacerea de la școală de schi și snowboard și în zona Muntele Mic.

Antreprenoriat în mișcare s-a dresat tuturor celor care au o idee de afaceri sau o afacere deja existentă care îmbină turismul și sportul și care se poate implementa în Reșița sau Caraș-Severin, în competiție intrând 11 participanți. Programul a constat și în pregătirea cu experți pe durata unei luni de zile, dezvoltarea propriei idei de business pe parcursul acestor sesiuni, dar și posibilitatea de a-și crea primele contacte și de a-și găsi primii parteneri.

Pentru Decathlon, programul Antreprenoriat în Mișcare este o premieră în ceea ce privește derularea unui parteneriat public-privat. „Am ales Reșița pentru că aici este un mediu pe care noi îl cunoaștem și am găsit toată deschiderea din partea autorităților care au toată voința și competența să reușească să pună în mișcare toate elementele societății. Pentru noi a fost o experiență pozitivă, care ne dă curaj. Intenția a fost de a descoperi oameni activi care vor să aducă o schimbare în comunitate prin idei de bussines legate de sport. Se știe că Decathlon vrea să facă accesibil sportul, să îl aducă în viața cât mai multor oameni, iar pentru asta trebuie să propunem mai mult decât produse și un proiect de încurajare a ideilor antreprenoriale legate de sport și turism nu poate decât să ajute acest lucru”, a declarat Raul Buzgar, Production Country Leader Decathlon România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 2 =