PSD Moldova Nouă critică dur noua administraţie

PSD Moldova Noua

Social-democrații din Moldova Nouă fac deja un prim bilanț al primarului Ioan Chisăliţă, de la preluarea mandatului până acum şi îi cer acestuia să aibă realizări concrete.

„Fiind în opoziție, am considerat că este de bun augur să lăsăm actualei echipe administrative un anumit răgaz să se familiarizeze cu activitățile curente, dar să și pregătească noile proiecte promise în campania electorală, precum: gazul, echipa de profesioniști, asfaltări, locuri de muncă, adăpost de câini sau transparență. De toate s-a ales praful!”, scrie PSD Moldova Nouă pe pagina sa de socializare.

Printre reproșuri se află situația cu gazul metan, o poveste pe care ei o considera tristă și de care actualula administraţie a oraşului ar fi uitat cu desăvârșire! „Echipa de profesioniști este, de fapt, camarilă politică și oameni lipsiți de pregătire specifică postului ocupat!”

Social-democraţii din Moldova Nouă mai sunt nemulţumiţi de adăpostul de câini, care este abandonat și „câinii vagabonzi fac echipă bună cu stolurile de ciori care terorizează comunitatea cartierului Orașului Nou”, de asfaltările care se materializează prin „șprițuiri” cu asfalt, așa cum se întâmpla acum 30 de ani, imediat după Revoluție.

Un alt reproș este faptul că „transparența este în ceață”, eclipsată fiind de fumul de țigară din majoritatea birourilor ocupate de noua echipă de “profesioniști”, în timp ce în biroul primarului nu mai intră nici angajații fără programare solicitată cu 3 zile înainte!

Potrivit social-democraților, locurile de muncă vor veni indiferent de cine este primar, așa cum se întâmplă cu investitorii de la Moldomin. Așadar, este doar o chestiune de noroc. Ei mai spun că Moldova Nouă redevenise un centru sportiv important pentru județul nostru prin echipele de juniori de la Clubul Sportiv al orașului, unde copiii beneficiau de condiții decente și gratuite. Mai mult decât atât, stoparea cursurilor de tenis de câmp reprezintă o premieră postcomunistă, se plâng cei din PSD.

„Dar foarte grav este că se renunță la proiecte cu finanțare europeană, proiecte care ar fi reabilitat și modernizat corpurile de clădiri ale liceului și ale Generalei Nr. 4, deși sunt contracte semnate și în procedură de implementare”, mai transmite PSD Moldova Nouă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 4 =