PSD Caraș-Severin se ține de cuvânt: promovează tineri (pensionari) în funcții de conducere!

GABRIELA STUPARU

Săptămâna aceasta, secretarul general al PSD Caraș-Severin, Ionuț Chisăliță, se plângea de faptul că în acest partid tinerii nu au posibilitatea să se afirme și că, atunci când a preluat conducerea PSD Reșița și-a dorit ca greii partidului să facă un pas în spate, să lase oamenii tineri să transmită mesajele partidului în orașele și comunele județului.

La nici o zi de la mărturisirea senatorului Chisăliță, în Conferința județeană a partidului, de ieri, în prezidiul adunării a luat loc o doamnă necunoscută majorității primarilor, președinților de organizații și delegaților prezenți în sală. Mai precis, este vorba de Gabriela Stuparu, un fost magistrat și vicepreședinte al Tribunalului Caraș-Severin, care a fost prezentat nu doar ca membru PSD, de câteva zile, ci și ca vicepreședinte al organizației județene.

De precizat că, Gabriela Stuparu nu a făcut nicio zi de politică, dar acest lucru nu o împiedică să ocupe o funcție atât de importantă la care alții nu ajung nici după 20 de ani activitate în PSD.

„Timp de 27 de ani am lucrat în magistratură. M-am retras în urmă cu aproximativ doi ani. Am cochetat mereu cu ideea de a face și altceva decât magistratură. După o analiză destul de meticuloasă, pentru că a trebuit să fac această analiză a formațiunilor politice, am hotărât într-un final că voi face pasul către PSD pentru că eu mă regăsesc în valorile promovate de această formațiune. Pe de altă parte, la acest moment, PSD este formațiunea care își dorește să se reformeze și care dorește să facă în continuare ceva pentru omul simplu. Sper să am în interiorul PSD o activitate la fel de fructuoasă cum am avut în Tribunalul Caraș-Severin”, a mărturisit emoționată noua șefă a PSD Caraș-Severin.

Iar ca surpriza să fie totală, Gabriela Stuparu a lăsat să se înțeleagă că nu este exclus să candideze în alegeri.

Și uite așa se împlinește dorința lui Ionuț Chisăliță de a face politică cu „tineri“ și pentru tineri!