Primarul Reşiţei caută administrator public

city-manager

Primarul Reșiței, Ioan Popa, este în căutarea unui city-manager (administrator public), pentru a continua demersurile de modernizare a comunității locale. Pentru această poziție, edilul își dorește un lider dinamic, eficient și integru, cu experiență semnificativă în managementul public și/sau privat.

Noul administrator public al municipiului Reșița va avea atribuții, alături de viceprimari, în derularea activităților privind administrarea patrimoniului orașului, eficientizarea constantă a cheltuielilor de funcționare a Primăriei Reșița și ale instituțiilor din subordine, întreținerea și funcționarea investițiilor publice făcute de primărie, reprezentarea primăriei în raporturile cu contractanții și coordonarea activităților de achiziții publice, implementarea și respectarea serviciilor contractate de municipalitate.

Candidatul ideal pentru această poziție trebuie să aibă studii superioare, experiență în poziții de conducere în managementul public și/sau privat de minimum 10 ani, cunoștințe solide de operare a sistemelor informatice, managementul echipelor complexe și multidisciplinare, cunoștințe solide în domeniul bugetării și execuției de bugete, foarte bune aptitudini de negociere, stăpânirea, la nivel avansat, a limbii engleze, spirit de echipă, rezistență la stres și, obligatoriu, simțul umorului și disponibilitate imediată, cel târziu în aprilie 2021.

„Dacă ești o persoană proactivă, promotoare a transformării organizaționale, cu spirit antreprenorial și îți dorești nu doar o nouă provocare profesională, ci și să te implici activ în slujba comunității, poți aplica pentru această poziție”, anunță primarul Reșiței.

Cei interesați pot trimite, în format electronic, un CV și o scrisoare de intenție către doamna Tugmeanu Maria, șef serviciu Resurse Umane, până la data de 19 martie 2021. Va fi organizat un interviu cu persoanele selectate, iar trei finaliști vor fi invitați la o discuție cu o comisie de selecție, condusă de primarul Ioan Popa. Câștigătorul va semna un contract de management până la sfărșitul mandatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − 5 =