Primarul Oraviţei, Costel Ursu, vrea sa facă echipă cu liberalii

IMG 20201103 WA0021

Anunțul a fost făcut ieri, după ședința de Consiliu Județean și a agitat apele pentru că a fost insuficient detaliat. Legal dacă își schimbă partidul primarul Ursu își pierde mandatul. Nu se întâmplă la fel și dacă va fi exclus.

Romeo Dunca, în această situație, a ținut să facă o serie de precizări. „Transparența în administrație are o importanță deosebită. A prezenta decizii din culisele activității zilnice in probleme sensibile poate lămuri calea pe care o conducere noua a decis să o ia. Ieri domnul Ursu, primarul PSD al orașului Oravița a venit cu rugamintea de a ni se alătură. Din dorința probabil, de a se asigura că atentia noastră si a guvernului va fi mai mare asupra orașului Oravița. Care necesită investiții substanțiale. Nu vorbim acum de a fi trecut la PNL. Nu asta e tema. Colaborăm, motiv pentru care suntem bucuroși că edili importanți sustinuţi de PSD ne apreciază munca şi cred în schimbare. Investițiile în infrastructura județeană sunt esențiale şi nu putem rata nimic”, a declarat Dunca

Preşedintele CJ a mai precizat şi că de luni intră în echipă şi Samuel Lupulescu primar al comunei Fîrdea. „Tot la accesare fonduri ştiind că fostul edil PNL, care de această dată a ratat la câteva voturi un nou mandat, a fost printre cei mai activi în accesarea banilor europeni şi guvernamental. Dânsul a rezolvat finanțarea pentru legatura dintre autostradă şi Voislova, pe partea județului Timiș asa ca acum ne bucurăm că se va ocupa de segmentul aferent județului Caraș-Severin. Ştim că cine munceste greșește şi e normal şi obligatoriu să răspunzi şi să plătești pentru greşeala ta”, a mai spus Dunca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × five =