Încă un pas înainte pentru Spitalul Modular de la Reșița

spital modular

În cadrul ședinței de ieri a Consiliului Județean Caraș-Severin, a fost alocată suma de 1.500.000 de lei, din care 221 de mii de lei, cu TVA inclus, pentru consultanța în ceea ce privește scrierea cererii de finanțare și implementare, dar și pentru lucrări de eliberare a amplasamentului pentru Spitalul Modular care ar trebui să ajungă la Reșița.

Acest lucru a fost discutat în cadrul proiectului de hotărâre privind repartizarea pe obiective de investitii, propuse a fi finanțate din fonduri externe nerambursabile din partea Uniunii Europene, a cheltuielilor privind elaborarea documentațiilor aferente acestor obiective de investiții, în anul 2021, asigurate din excedentul bugetului local al județului.

Cu această ocazie, Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a declarat: „Am depus toate actele necesare pentru Spitalul Modular, după această hotărâre vom plăti scrierea cererii respective și așteptăm aprobarea“. Potrivit lui Dunca, spitalul modular va avea aproximativ 70 de paturi și ar trebui să înlocuiască Staționarul III reșițean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − seven =