(PE) Romeo Dunca: Garanția că administrația liberală este cheia dezvoltării vine de la Bihor

Bolojan Popa Dunca

Ilie Bolojan este un model pentru noi, toți cei care facem administrație publică în interesul cetățenilor. Modelul de #administrație implementat de domnul Bolojan în Bihor și în Oradea înseamnă reducerea cheltuielilor și creșterea bugetului de investiții, ce am făcut și eu în acești ani. În Caraș-Severin, astăzi, avem la dispoziție cea mai mare sumă de investiții în repararea de drumuri județene – 29.232.404 lei – mare parte provenind din reducerea cheltuielilor de funcționare. Continuând pe acest drum putem să ajungem acolo unde ne dorim cu toții, să avem parte de o infrastructură rutieră modernă.

Alt aspect important pentru dezvoltarea accelerată a comunităților este să avem curajul de a ținti proiecte mari! Asta a făcut Ilie Bolojan la Oradea, asta facem și noi. #Modernizarea căii ferate Reșița-Timișoara și #NoulSpitalJudețean sunt astăzi certitudini. Noi am mers pe această cale când alții râdeau de noi, râdeau pentru că ei nu aveau capacitatea, și nici dorința, de a realiza proiecte majore.

Ce face diferența între o administrație eficientă și una care consumă resurse inutil? Ne spune tot Ilie Bolojan!

Dorința de a face- asta o avem. Și o majoritate stabilă, așa cum a avut dânsul și așa cum a avut Ioan Popa în ultimul mandat. Cu o majoritate stabilă putem reuși să facem proiecte MARI. La fel putem face și împreună cu o opoziție care este interesată de dezvoltarea comună mai mult decât de accesul la resursele bugetare. Nu este cazul la noi astăzi. Dar după alegerile din 9 iunie sunt convins că locuitorii din Caraș-Severin ne vor da majoritatea de care avem nevoie și, în același timp, vor da un ”șut” de blam celor care și-au bătut joc de calitatea lor de reprezentanți ai cetățenilor.

(Codul unic de identificare al mandatarului financiar coordonator: 21240015)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =