Final de an în forță pentru Primăria Reșița

Resita de sus

Trei proiecte au fost semnate de Primăria Reșița, chiar în ultima zi de muncă a acestui an, valoarea totală a investițiilor ajungând la 29.906.562 lei. Ioan Popa, primarul municipiului, a declarat că este vorba despre construirea de locuințe pentru tineri, în cartierele Stavila şi Marginea.

„Proiectul are ca obiectiv asigurarea de locuinţe familiilor de tineri cu vârsta între 18-35 de ani ce locuiesc în clădiri nesigure structural sau în spații supraaglomerate. Se vor realiza 44 de apartamente în clădiri P+3, cu accesul auto și pietonal necesar. Zona nou creată va include și spații de agrement cu zone verzi, parcări rezidențiale și iluminat public modern. Valoarea totală: 15.907.317,15 lei“, a precizat edilul.

De asemenea, a fost semnat contractul „Reactualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Reșița”, un proiect cu un impact major asupra dezvoltării comunității, deoarece reprezintă documentul de referință care va sta la baza tuturor investițiilor viitoare de modernizare a infrastructurii și serviciilor publice necesare pentru a crește calitatea vieții pentru reșițeni. Valoarea totală: 10.380.399,04 lei.

Iar cel de al treilea proiect este „Renovarea energetică a clădirii sediului Direcției de Asistență Socială“, cu o valoare totală de 3.618.846,11 lei.

„La finalul unui an greu, vreau să le mulțumesc colegilor din primărie pentru munca depusă, tuturor colaboratorilor care și-au făcut bine treaba și, nu în ultimul rând, reșițenilor, cei care au arătat că au încredere în proiectele noastre și mai ales răbdarea pentru a suporta disconfortul din această perioadă. Ceea ce se întâmplă în Reșița acum va fi un motiv de mândrie pentru noi toți! Un An Nou fericit tuturor!“, a mai adăugat Ioan Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 3 =