Primăria Reșița primește 43 de milioane de lei pentru legătura rutieră principală cu Parcul Industrial, cu ieșire pe G.A. Petculescu

parc idustrial

Investiția ”Legătura rutieră între artera principală a Reșiței, Parcul Industrial şi zona de regenerare urbană Mociur, cu ieșire pe G.A. Petculescu (Universitate)” a fost aprobată, Guvernul alocând pentru aceasta, Primăriei Reșița, 43.000.000 de lei.

„Vorbim despre o arteră nouă ce include două benzi pe sens, trotuare, piste de bicicletă, iluminat public și trei poduri, două peste râul Bârzava și unul peste pârâul Govândari. Această investiție care va redesena în totalitate orașul nostru, deschizând calea spre o dezvoltare sănătoasă, chiar în zona centrală, pe o platformă de 52 hectare care până nu de mult a însemnat doar o pată neagră care ne amintea de decăderea industrială. Accesul din zona Govândari se va face atât de pe Calea Caransebeșului, cât și printr-o nouă legătura ce va fi creată pe sub podul din Triaj“, a explicat Ioan Popa, primarul Reșiței.

Edilul mai spune că au fost demarate procedurile de licitație, iar după desemnarea câștigătorului vor începe și lucrările de execuție.

legatura prin Parcul Industrial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 4 =