AquaCaraș a semnat două contracte importante pentru locuitorii din Reșița, Caransebeș și Oțelu Roșu!

semnare contract

Ieri, societatea AquaCaraș S.A. a semnat două contracte extrem de importante pentru locuitorii din orașele Reșița, Caransebeș și Oțelu Roșu, acestea având o valoare totală de 110.027.999,53 lei.

Este vorba despre proiectele: „CS-CL-06 – Extinderea și reabilitarea rețelelor de distribuție a apei și a rețelelor de canalizare în municipiul Reșița 2”, proiect care cuprinde execuția de lucrări de reabilitare și de extindere a rețelelor de apă potabilă și canalizare în municipiul Reșița, mai exact reabilitarea conductei de transport Moroasa 2, reabilitarea conductelor de distribuție a apei cu lungime totală de 19.269 m și execuția a 727 branşamente, extinderea rețelei de canalizare, reabilitarea rețelei de canalizare; realizarea unei stații de pompare a apelor uzate și modernizarea/extinderea a trei stații de pompare existente și montarea de conducte noi de refulare.

Cel de al doilea contract vizează extinderea și reabilitarea rețelelor de distribuție a apei și a rețelelor de canalizare în Caransebeș și Oțelu Roșu. Acesta cuprinde, în Caransebeș, execuția lucrărilor de reabilitare reţea de distribuţie şi înlocuire a 1.855 buc branşamente; reabilitare reţea de canalizare şi înlocuirea a 1.411 de racorduri; modernizarea/extindere staţie de pompare pe reteaua de distributie, extinderea reţea de distribuţie şi execuţia a 275 de branşamente; extindere reţea de canalizare şi execuţia a 365 de racorduri și rtații de pompare apă uzată menajeră.

În ceea ce privește proiectul pentru Oţelu Roşu este vorba de reabilitarea reţelei de distribuţie, a reţelei de canalizare, de execuţia de noi racorduri, staţii de pompare apă uzată menajeră și conducte de refulare apă uzată menajeră.

Perioada de execuție a lucrărilor pentru ambele contracte este de maxim 20 de luni calendaristice, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Perioada de garanție este de 36 de luni.

„Ofertant declarat câștigător, în urma procedurii de licitaţie, pentru ambele contracte este Asocierea S.C. ERBAȘU EDIL CONSTRUCT S.A. – S.C. ART CONSTRUCT TIMIS S.R.L. – S.C. CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A. Grupul de firme ERBAŞU este un jucător foarte important pe piaţa construcţiilor din România iar portofoliul acestuia de lucrări ne dă speranţa că vom avea o colaborare exemplară, în beneficiul cetăţenilor din cele trei oraşe“, au transmis reprezentanții AquaCaraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − 5 =