Încep lucrările la noua bază sportivă de pe Calea Caransebeşului din Reşiţa

baza sportiva

Luni, 11 iulie 2022, Primăria Reşiţa predă amplasamentul pentru demararea proiectului “Construire bază sportivă Tip 2 – Calea Caransebeșului nr. 2, municipiul Reșița, județul Caraș-Severin.”

Investiția este finanțată de Compana Națională de Investiții, în parteneriat cu Primăria Reșița și are o valoare de 1.356.498,67 lei. Durata de execuție este de şase luni. Noua bază sportivă va fi construită în proximitatea Liceului Teoretic „Traian Vuia” și va deservi unitatea şcolară şi Școala Gimnazială nr. 8.

Aceasta va cuprinde un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, prevăzut cu instalație pentru iluminat nocturn și o clădire pentru vestiare. De asemenea, în jurul bazei sportive vor fi amenajate alei pietonale și spații verzi. Potrivit proiectului, suprafața de joc va avea dimensiunile de 20 metri x 40 metri și va fi dintr-un covor de tartan. Clădirea care va fi construită, pe lângă vestiare pentru fete și băieți, este prevăzută și cu cabinet medical, birou pentru arbitri, birou pentru antrenori, grupuri sanitare magazie și camera tehnică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + eight =