Primăria Reșița face publică lista cu beneficiarii Programului Rabla Local

Programul Rabla Local a fost amanat pentru anul 2023 1 1024x576 1

În această dimineață, reprezentanții Primăriei Reșița a dat publicității lista cu persoanele beneficiare ale Programului Rabla Local. Astfel, 394 de locuitori ai municipiului vor primi 3.000 de lei în schimbul autoturismelor vechi.

Lista completă a persoanelor acceptate în program poate fi consultată pe site-ul administrației locale, iar cei care se regăsesc aici sunt rugați să transmită documentele, conform procedurii interne de lucru publicată pe platformă. Acestea pot fi depuse personal la Centrul de Informare și Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Reșița – situat în Piața 1 Decembrie 1918 nr. 1 A, sau online, prin e-mail-ul programului rablalocal2023@primariaresita.ro numai în format electronic pdf. – lizibil.

După semnarea contractului de finanțare cu Primăria Municipiului Reșița, pentru a beneficia de stimulentul pentru casare de 3.000 de lei, beneficiarii programului vor casa și radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat.

TERMENE DE DEPUNERE ACTE ȘI FINALIZARE PROCEDURĂ

Depunerea documentelor se poate face până în data de 29 decembrie

Predarea autoturizmelor spre casare și realizarea radierii la serviciul de înmatriculări precum și din evidențele fiscale ale municipalității se poate face până la data de 29 februarie 2024

În termen de 30 de zile de la prezentare documentelor de casare și radierie Primăria Reșița va efectua plata stimulentului în valoare de 3 mii de lei. Detalii suplimentare se oferă la tel. 0255221964.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 − 3 =