Bucoșnița și Bozovici au semnat cu Ministerul Dezvoltării

dezvoltarii

Ministerul Dezvoltării a anunțat că aproape 700 de milioane de lei vor finanța 58 de noi proiecte de infrastructură. Printre UAT-urile cu care s-au semnat contractele se numără și Bucoșnița și Bozovici. Este vorba despre „Modernizarea infrastructurii – străzi în comuna Bucoșnița, localitățile Petroșnița și Vălișoara, județul Caraș – Severin“, cu o valoare de 6.919.604.37 și „Extindere sursă, tratare, înmagazinare și racorduri, comuna Bozovici, județul Caraș – Severin“, de 10.656.603.44 lei.

”Voi continua să vă sprijin în demersurile pe care le faceți pentru implementarea proiectelor în interesul cetățenilor! Ne dorim ca România să prospere și să ofere o viață mai bună tuturor locuitorilor săi, iar împreună putem atinge acest obiectiv!”, le-a transmis, ministrul Adrian Ioan Veştea, primarilor prezenți luni, 9 octombrie, la sediul Ministerul Dezvoltării.

Proiectele, în valoare totală de 673.946.324,63 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, construirea unor poduri, podețe și punți pietonale, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare, precum și înființarea unor sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − fifteen =