Reprezentanții Primăriei Reșița, la „Expo Real”, cel mai important târg destinat proprietăților și investițiilor imobiliare

popa muncgen

Reșița este din nou prezentă la cea de a 25-a ediție a celui mai important târg destinat proprietăților și investițiilor imobiliare, EXPO REAL, în cadrul standului Transylvania Evolution, alături de orașe precum Cluj Napoca, Oradea, Baia Mare, dar și de investitori privați autohtoni.

Evenimentul se desfășoară în aceste zile la Centrul expozițional Messe din München. „Sunt prezent împreună cu colegele de la ADLR – Agentia de Dezvoltare Locala Resita la EXPOREAL 2023 – Munchen, cel mai mare eveniment din Europa dedicat industriei imobiliare. Participând la acest eveniment, avem ocazia să întâlnim jucători extrem de importanți din piața imobiliară mondială. O să avem trei zile pline de întâlniri cu dezvoltatori de proiecte, investitori şi finanţatori cărora le vom prezenta oportunitățile pe care le oferă Reșița și Caraș-Severinul, dar și cu reprezentanții unor regiuni și orașe dezvoltate din Europa, din experiența cărora ne putem inspira“, a declarat Ioan Popa, primarul municipiului Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + thirteen =