Peste 200 de locuri de muncă sunt puse la dispoziția cărășenilor de rețeaua Eures

muncitori amenajari

binary comment

Potrivit Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin, patronii străini oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 236 locuri de muncă vacante. Dintre acestea, cele mai multe sunt în Belgia ca muncitor necalificat în agricultură la cultivarea legumelor și fructelor și muncitor necalificat în pepinieră, mai exact 95 de posturi.

Cărășenii pot opta pentru cele 59 de joburi disponibile în Norvegia pentru: muncitor în producție, sticlar, farmacist, electrician, tinichigiu auto, zidar-faiantar , croitor și personal curatenie sau Finlanda, 52 locuri de muncă pentru sudor și culegător de fructe și legume. În Polonia se caută operator mașină CNC, asistent producție și operator stivuitor, 15 locuri, iar în Danemarca su libere cinci locuri de muncă pentru: vopsitor industrial, alpinist utilitar, instalator tevi, montator schele și izolator

Patronii din Malta oferă cinci locuri de muncă pentru: inginer servicii IT, farmacist,proiectant CAD și inginer constructor, Slovenia, trei locuri de muncă pentru muncitor producție, iar în Lituania și Spania cărășenii se pot angaja ca instalator montator țevi sau fizioterapeut.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro , secțiunea EURES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + 4 =