Percheziții domiciliare într-un dosar privind furtul sumei de 100.000 de euro dintr-o locuință din municipiul Reșița

traficanta droguri

În această dimineață, polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Caraș-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Reșița, într-un dosar privind furtul sumei de 100.000 de euro dintr-o locuință din municipiul Reșița, faptă sesizată în cursul lunii august a acestui an.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit o sumă importantă de bani, precum și o armă neletală supusă autorizării, deținută ilegal.

„Perchezițiile au fost efectuate la 3 adrese din municipiul Reșița, bănuit de comiterea faptei fiind un bărbat de 36 de ani, din municipiu, față de care a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, 16 noiembrie, să fie prezentat procurorului cu propunere legală. La activități au participat polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Ordine Publică, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, polițiști criminaliști și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale“, a declarat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Activitățile au beneficiat de suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 13 =