Polițiștii cărășeni au confiscat material lemnos în valoare de peste 100.000 de lei

lemn confiscat

Polițiștii cărășeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, în urma activităților fiind confiscați peste 250 metri cubi de material lemnos.

Au fost efectuate 53 de controale, 49 privind transportul de material lemnos, și au fost verificate patru depozite și instalații de prelucrare a lemnului, în urma neregulilor constatate fiind aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 51.000 lei, dintre care șapte pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Ca măsură complementară au fost confiscați 250,11 metri cubi de material lemnos, dintre care aproape 90 de metri cubi de cherestea, lemn în valoare totală de peste 100.000 de lei. La acțiuni au participat polițiști de la Biroul pentru Protejarea Fondului Forestier și Piscicol, Serviciul Rutier, polițiști de la polițiile municipale și orășenești, împreună cu jandarmi și specialiști de la Direcția Silvică Caraș-Severin și Garda Forestieră Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 4 =