Omor într-un parc din Oravița

crima tulcea

Aseară, la Oravița, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane, o femeie și un bărbat, au fost lovite de un bărbat, care ulterior a părăsit locul faptei. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, femeia, de 35 de ani, din Oravița, a fost preluată de ambulanță, în stare gravă și, ulterior, a decedat, iar bărbatul a fost rănit ușor.

Se pare că agresorul, un bărbat de 31 de ani, din localitate, este fostul concubin al femeii. Acesta a găsit-o pe fosta concubin în unul dintre parcurile din Oravița, stând de vorbă cu cea de a doua victimă, iar după discuții aprinse, agresorul a scos un cuțit și i-a rănit pe cei doi. Apelul la 112 a fost făcut de un trecător, iar polițiștii au instituit filtre rutiere pentru a-l pringe pe bărbatul de 31 de ani. În aproximativ două ore, autoritățile l-au depistat pe agresor pe raza localității Oravița și au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii faptei, sub coordonarea unui procuror din cadrul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Pe surse am aflat că femeia de 35 de ani și bărbatul de 31 de ani au avut multe conflicte în ultimii ani, agresorul având mai multe plângeri din partea concubinei pentru loviri, pe care aceasta le-a retras ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × 3 =