Date oficiale în cazul reșițeanului de 64 de ani dispărut în urmă cu câteva zile

disparut

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin au anunțat că bărbatul de 64 de ani, dispărut în data de 23 aprilie din Reșița, a fost găsit decedat între localitățile Carașova și Anina, în afara părții carosabile, într-o râpă. 

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că autoturismul [cu care] se deplasa din direcția Anina către Reșița ar fi părăsit partea carosabilă prin stânga sensului de mers, conducătorul auto fiind proiectat în afara habitaclului. Polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier“, ne-a informat Dinu Nicorici, din cadrul IPJ Caraș-Severin.

Reamintim faptul că în data de 23 aprilie polițiștii din Reșița au fost sesizați despre faptul că Dumitru Şeicaru, în vârstă de 64 de ani, a plecat de la locuința din Reșița, Strada Valea Țerovei, nr. 18A, cu un autoturism Dacia Logan MCV cu numărul de înmatriculare CS-80-TLS. În urma sesizării au fost constituite echipe de polițiști care au făcut verificări la unitățile sanitare, în parcuri, în alte locații publice, în stații de cale ferată și autogări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

19 + thirteen =